ZAŠTO SAKURA PARK?

Idealna lokacija u Novom Beogradu u bloku 58, u blizini svih važnih saobraćajnica kojima se brzo i lako povezujete sa ostalim delovima grada.
Za mirnu šetnju pored reke tu je Savski kej, a za dinamičan šoping – tržni centar Delta City je na korak od vas.
U Sakura parku imaćete sve što poželite, jer ovde su kvalitet života i luksuzno stanovanje na prvom mestu!

SAKURA PARK

Sakura, cvetanje trešnje, simbolizuje buđenje prirode i bezvremenu lepotu, koje ispunjavaju Sakura park, te čine život mirnijim i bezbrižnijim. Park se prostire na površini od 1,4 hektara, i između ostalog parkovskog sadržaja, poseduje i fontane okružene zelenilom, igralište za decu, mostić i staze od rizle, osvetljene najkvalitetnijom LED rasvetom raznih boja koje doprinose estetici parka. Lokacija pored biciklističke staze još jedna je od bitnijih pogodnosti zašto izabrati baš Sakura park kompleks. Želimo da vam pružimo mogućnost da vaša deca odrastaju u zdravoj i mirnoj okolini, gde ćete se neometano posvetiti porodici i zaboraviti da se nalazite u veoma užurbanom delu grada.

WELNESS &
SPA CENTAR

Sve što vam je potrebno za relaksaciju i odmor nalazi se u SPA centru Sakura Parka koji se prostire na površini od 640m². Bazen 12mx5m, kružni đakuzi za 6 osoba, finska sauna, parno kupatilo, ruska banja, relax soba sa haloterapijom, snežna soba, tuševi doživljaja, tople klupe za odmor, dve sobe za masažu, Kneipp staze – samo su neki od sadržaja u kojima se može uživati i dopuniti pozitivnom energijom. Osim SPA centra, na raspolaganju vam je i fitness objekat na površini od 190m² sa prvoklasnim sadržajem. Sve potpuno dostupno, na jednom mestu unutar kompleksa.

GREJANJE I HLAĐENJE

Sistem grejanja i hlađenja u svim stanovima u osnovi čini podno grejanje sa dopunskim konvektorskim vazdušnim grejanjem. U pitanju su konvektori plafonskog tipa koji se uključuju u automatskom režimu rada, a prema zadatoj unutrašnjoj temperaturi u svakoj prostoriji ponaosob.

Prema preporuci Svetske zdravstvene organizacije, optimalna temperature poda iznosi +28 C. Ukoliko su zadati parametri unutrašnje temperature niži nego što iznosi osnovno podno grejanje sa ograničenom temperaturom poda, uključuje se dopunsko konvertorsko grejanje. Na ovaj način postiže se zadati režim unutrašnje temperature vazduha.

Svaki stan poseduje kalolimetar koji meri utrošenu energiju, dok se u svakoj prostoriji zasebno može regulisati željena temperatura. Ovakav vid regulisanja sistema doprinosi većoj udobnosti, kao i kontroli utrošene toplotne/rashladne energije i visine troškova.

SAZNAJTE VIŠE
Prednapregnuti beton – temelja do najsitnijeg detalja završne obrade

Pored niza tehničkih i konstruktivnih prednosti primena, naknadno prednapregnute međuspratne konstrukcije omogućavaju veću slobodu u arhitektonskom oblikovanju i organizaciji prostora. Vitkije međuspratne konstrukcije, najčešće bez greda i kapitela, pružaju veće raspone ili ukidanje nekih linija stubova koji rezultiraju estetskim i funkcionalnim iskorakom u savremenoj gradnji.

Posebnu prednost i komfor pružaju u korišćenju garažnih prostora, jer omogućavaju znatno lakši garažni saobraćaj bez greda i instalacija sa plafona. Veći rasponi u poslovnim prostorima omogućavaju znatno bolju organizaciju poslovanja. Stambeni prostori dobijaju mogućnost boljeg i modernijeg oblikovanja enterijera, bolje organizacije prostora, spajanje - razdvajanje više prostora i niz prednosti u kasnijim adaptacijama.

PORCELANOSA HRASTOV PARKET PRVE KLASE
30 godina garancije

Porcelanosa parket od najkvalitetnijeg hrasta i vrhunske završne obrade garantuje siguran i kvalitetan proizvod, bez narušavanja prirodnog kvaliteta drveta. U potpunosti ispunjava sve zahteve evropskih standarda i kvaliteta za ugradnju u prostorima sa PODNIM GREJANJEM, što daje garanciju za dugotrajnu i bezbednu eksploataciju. Znanje, iskustvo i tehnologija omogućavaju da parket instaliran u svakom stanu ima zavidan kvalitet. Nesporna je njegova vrednost u estetskom, funkcionalnom, kao i u pogledu izdržljivosti. Odlikuje se izuzetnim mehaničkim svojstvima, trajnošću i savršenim nijansama svetlosmeđe boje.

PORCELANOSA ŠPANSKA KERAMIKA I SANITARIJE PRVE KLASE
Zidne, podne i pločice za kupatilo

U Sakura Park kompleksu keramika, sanitarije i baterije podležu trajnoj garanciji.

Proizvođač keramike Porcelanosa predstavlja pravu snagu inovacija. Sinonim je za prestiž u svetu. Globalni je stručnjak za premium porcelan i zidne pločice za svaki stil i primenu u stambenoj, komercijalnoj i javnoj arhitekturi. Izvrsnost u nivou dizajna i tehnologije u svakoj vrsti površine čini da krajnjim korisnicima omogućavaju najbolje rešenje.

Porcelanosa sanitarije ogledalo su kvaliteta i strasti prema detaljima. Savršena kombinacija koja kreira estetski zadovoljavajuće i funkcionalne proizvode. Bilo da su u pitanju pločice, slavine u kupatilu ili kuhinjski kabineti, teži se inovativnim trendovima koji će biti implementirani u kupatilu svakog stana u Sakura Park kompleksu, tako da odgovaraju zahtevima i željama budućih vlasnika.

Visokokvalitetna stolarija

Uživajte u pogledu iz vašeg novog doma! U dnevnim sobama u svim stanovima jedan zid je od stakla u celosti, što omogućava pun pogled prema terasi i na prirodno okruženje. Troslojna stakla ugrađena u najkvalitetniju stolariju garantuju odličnu zvučnu i termo izolovanost. Profili stolarije produkt su najmodernijih materijala, sa adekvatnim debljinama zidova i brojem komora koji stvaraju jaku strukturu, pouzdanu kroz vreme.

Ulazna, unutrašnja vrata i brave

Ulazna sigurnosna vrata visine 240cm i širine 110cm blindirana su i pružaju maksimalan stepen protivprovalne i protivpožarne zaštite. Sigurnosna kasa brava Mottura sa zaključavanjem u tri smera i šest tačaka, poseduje i tri fiksna šipa za blokiranje šarki, a zvučna izolovanost ide do 42 decibela. Visokokvalitetna unutrašnja vrata visine 240cm i širine 90cm (kod manjih stanova) i 100cm (kod većih stanova) jednokrilna su i od lameliranog drveta, čiji je štok obložen medijapanom od 4mm, a okov vrata sadrži tri preklopne šarke, dihtung gumu i magnetnu bravu.

Premium lift

Odabrali smo rešenje najboljeg proizvođača liftova u svetu za luksuznu gradnju, koje je u skladu sa najvišim kvalitetom svih elemenata ugrađenih u Sakura park kompleks.

Smart tehnologija

Sigurnost, optimizacija i bezbednost na veoma visokom nivou! Posebna smart tehnologija u svim stanovima obuhvata video-nadzor i optimizovano praćenje potrošnje električne i toplotne energije, kao i sistem za letnju klimatizaciju.