ZAŠTO SAKURA PARK?

Idealna lokacija na Novom Beogradu u bloku 58, u blizini svih važnih saobraćajnica, kojima se brzo i lako povezujete sa ostalim delovima grada.
Za mirnu šetnju pored reke tu je Savski kej, a kada poželite dinamičan šoping, tržni centar Delta City je na korak od vas.
U Sakura Parku imaćete sve što poželite, jer ovde su kvalitet života i luksuzno stanovanje na prvom mestu!

SAKURA PARK

Sakura, faza cvetanja japanske trešnje, simbolizuje buđenje prirode i bezvremenu lepotu i kao takav predstavlja neiscrpnu inspiraciju u kreiranju mirnog i bezbrižnog životnog okruženja. Park ispunjen drvetom japanske trešnje prostire se na površini od 1,4 hektara, a pored raznovrsnog parkovskog sadržaja poseduje i fontane okružene zelenilom, igralište za decu, mostić i staze od rizle osvetljene najkvalitetnijom LED rasvetom raznih boja koje doprinose estetici parka. Lokacija pored biciklističke staze na Novom Beogradu još jedna je pogodnost koja može biti odlučujući faktor prilikom izbora životnog okruženja. Želimo da vašoj deci omogućimo odrastanje u zdravoj i mirnoj okolini, a vama da se neometano posvetite porodici i zaboravite da se nalazite u veoma užurbanom delu grada.

WELNESS &
SPA CENTAR

Sve što vam je potrebno za relaksaciju i odmor nalazi se u SPA centru Sakura Parka koji se prostire na površini od 500m². Bazen 12mx5m, kružni đakuzi za 6 osoba, finska sauna, parno kupatilo, ruska banja, relax soba sa haloterapijom, snežna soba, tople klupe za odmor, dve sobe za masažu i Kneipp staze – samo su neki od sadržaja u kojima se može uživati i povratiti potrebna energija. Osim SPA centra, na raspolaganju vam je i fitness objekat na površini od 250m² sa prvoklasnim sadržajem. Sve je dostupno na jednom mestu, unutar kompleksa.

GREJANJE I HLAĐENJE

Sistem grejanja i hlađenja u stambenom delu kompleksa funkcioniše putem najviše klase. Toplotna pumpa obezbeđuje sigurno grejanje i hlađenje, čak i na ekstremnim temperaturama (zimi do -20°C, leti do +45°C), i omogućavaju pripremu tople sanitarne vode.

Tehničko rešenje unutrašnjeg grejanja sastoji se od podnog grejanja dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, mokrih čvorova i hodnika. Spavaća soba greje se i hladi podnim konvektorima. Ovakvo rešenje, uz elektronsku regulaciju temperature, omogućava vrhunsku klimatizaciju i prirodno strujanje vazduha, bez buke i prašine, pri čemu grejna i rashladna tela ne opterećuju vidno površinu stanova radijatorima i zidnim konvektorima.

Upravljanje sistemom grejanja i hlađenja je automatsko, sa Wi-Fi konekcijom koja omogućava daljinsku upravljanje sistemom. Za grejanje i hlađenje poslovnog prostora takođe su predviđene toplotne pumpe, a sistem je prilagođen poslovnoj nameni svakog lokala ponaosob. Niski finansijski troškovi u eksploataciji, uz veliku efikasnost i udobnost, čine ovaj sistem najpovoljnijim za poslovnu i stambenu namenu.

SAZNAJTE VIŠE
Prednapregnuti beton – temelja do najsitnijeg detalja završne obrade

Pored niza tehničkih i konstruktivnih prednosti primena, naknadno prednapregnute međuspratne konstrukcije omogućavaju veću slobodu u arhitektonskom oblikovanju i organizaciji prostora. Vitkije međuspratne konstrukcije, najčešće bez greda i kapitela, pružaju veće raspone ili ukidanje nekih linija stubova koji rezultiraju estetskim i funkcionalnim iskorakom u savremenoj gradnji.

Najveća prednost ovakve konstrukcije vidljiva je kod garažnih prostora, u kojima je omogućen znatno lakši garažni saobraćaj, bez greda i instalacija sa plafona. Veći rasponi u poslovnim prostorima omogućavaju znatno bolju organizaciju poslovanja. Stambeni prostori dobijaju mogućnost boljeg i modernijeg oblikovanja enterijera, bolje organizacije prostora, spajanje i razdvajanje više prostora, kao i niz prednosti u kasnijim adaptacijama.

HRASTOV PARKET PRVE KLASE
30 godina garancije

Parket od najkvalitetnijeg hrasta, vrhunske završne obrade koja zadržava prirodni kvalitet drveta, predstavlja siguran i kvalitetan proizvod. U potpunosti ispunjava sve evropske standarde za ugradnju u prostore sa podnim grejanjem, što garantuje dugu i bezbednu eksploataciju. Znanje, iskustvo i tehnologija omogućavaju da odabran i instaliran parket u svakom stanu ima zavidan kvalitet. Neosporna je njegova estetska vrednost, funkcionalnost i izdržljivost. Odlikuje se izuzetnim mehaničkim svojstvima, trajnošću i savršenim nijansama svetlosmeđe boje.

PORCELANOSA ŠPANSKA KERAMIKA I SANITARIJE PRVE KLASE
Kupatilo u znaku Porcelanose do najsitnijih detalja

Porcelanosa je jedna od najpoznatijih španskih kompanija i vodeći proizvođač keramike i sanitarija u Evropi. Brend uživa izuzetno visok ugled zahvaljujuči decenijskoj tradiciji kvaliteta i neprevaziđenom dizajnu, u kome sada mogu da uživaju i vlasnici stanova u Sakura Parku.

Španska kompanija je prepoznala Sakura Park kao projekat koji je u saglasnosti sa Porcelanosa konceptom i ponudila Sakura Parku ekskluzivan ugovor za opremanje kompleksa, uključujući planiranje i dizajn enterijera. Plod ove saradnje su vrhunska kupaila Sakura Parka, koja kupce stanova čekaju potpuno opremljena.

Visokokvalitetna stolarija

Uživajte u pogledu iz vašeg novog doma! U dnevnoj sobi svakog stana jedan zid je od stakla u celosti, što omogućava pun pogled prema terasi na prirodno okruženje. Troslojna stakla ugrađena u najkvalitetniju stolariju garantuju odličnu zvučnu i termo izolovanost. Profili stolarije izrađeni su od najmodernijih materijala sa adekvatnim debljinama zidova i brojem komora koji stvaraju jaku strukturu, koja pruža odličnu izolaciju zimi i leti.

Ulazna, unutrašnja vrata i brave

Ulazna sigurnosna vrata visine 240cm i širine 110cm blindirana su i pružaju maksimalan stepen protivprovalne i protivpožarne zaštite. Sigurnosna kasa brava Mottura sa zaključavanjem u tri smera i šest tačaka, poseduje i tri fiksna šipa za blokiranje šarki, a zvučna izolovanost ide do 42 decibela. Visokokvalitetna unutrašnja vrata visine 240cm i širine 90cm (kod manjih stanova) i 100cm (kod većih stanova) jednokrilna su i od lameliranog drveta, čiji je štok obložen medijapanom od 4mm, a oko vrata sadrži tri preklopne šarke, dihtung gumu i magnetnu bravu.

Premium lift

Odabrali smo rešenje najboljeg proizvođača liftova, specijalizovanog za luksuznu gradnju, uz rešenje koje je u skladu sa najvišim kvalitetom svih elemenata ugrađenih u Sakura Park kompleks.

Smart tehnologija

Sigurnost, optimizacija i bezbednost na veoma visokom nivou! Smart tehnologija u svim stanovima obuhvata video-nadzor i upravljanje klimatizacijom do najsitnijih detalja, uz mogućnost programiranja grejanja i hlađenja u zavisnosti od doba dana i dana u sedmici.

Rolometal logo IDI NA LIVE STREAM