ZAŠTO SAKURA PARK?

Idealna lokacija na Novom Beogradu u bloku 58, u blizini svih važnih saobraćajnica, kojima se brzo i lako povezujete sa ostalim delovima grada.
Za mirnu šetnju pored reke tu je Savski kej, a kada poželite dinamičan šoping, tržni centar Delta City je na korak od vas.
U Sakura Parku imaćete sve što poželite, jer ovde su kvalitet života i luksuzno stanovanje na prvom mestu!

SAKURA PARK

Sakura, faza cvetanja japanske trešnje, simbolizuje buđenje prirode i bezvremenu lepotu, kao i neiscrpnu inspiraciju za kreiranje mirnog i bezbrižnog životnog okruženja. Park ispunjen drvetom japanske trešnje prostire se na površini od 1,4 hektara, u okviru koga je i dečije igralište opremljeno brojnim rekvizitima. Pronađite vašu skrivenu oazu među klupama koje su uklopljene u zelenio ili odaberite sa prijateljima mesto za stolovima u parku. Kada nemate vremena za trčanje duž keja, možete trčati na 450 metara dugoj kružnoj stazi koja prolazi kroz park, dok je za pse pripremljen ograđen prostor sa preprekama i mostićima. Park je pogodan i za organizaciju manjih proslava i događaja, jer poseduje pozornicu, a poseban šarm parku daju jet fontane i fontane sa slapovima. Lokacija pored biciklističke staze predstavlja još jednu pogodnost za sve stanovnike Sakura Parka koji neguju aktivan životni stil.

FITNESS & SPA CENTAR

Sve što vam je potrebno za relaksaciju i odmor nalazi se u FITNESS & SPA centru Sakura Parka, koji se prostire na površini od 900m². Uz bazen površine 60m² smešteni su bar i jacuzzi, uz tuševe doživljaja i Kneipp staze. Gosti mogu naizmenično uživati u finskoj, parnoj i herbal sauni, kao i u masažama za jednu osobu ili za dvoje. Maksimalnu relaksaciju omogućavaju tople klupe i terasa, a osim aktivnih sadržaja, SPA centar poseduje i druge pogodnosti potrebne za udoban boravak. Tu je i teretana sa prvoklasnim sadržajima, više svlačionica, tuševi, ormarići, recepcija, lounge zona i još mnogo toga. Sve je dostupno na jednom mestu, unutar kompleksa.

GREJANJE I HLAĐENJE

Sistem grejanja i hlađenja u stambenom delu kompleksa funkcioniše putem najviše klase. Toplotna pumpa obezbeđuje sigurno grejanje i hlađenje, čak i na ekstremnim temperaturama (zimi do -20°C, leti do +45°C).

Tehničko rešenje unutrašnjeg grejanja sastoji se od podnog grejanja dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, mokrih čvorova i hodnika. Sistem hlađenja odvija se putem mreže Fan-coil uređaja, ugrađenih u plafon. Ovakvo rešenje, uz elektronsku regulaciju temperature, omogućava vrhunsku klimatizaciju i prirodno strujanje vazduha, bez buke i prašine, pri čemu grejna i rashladna tela ne opterećuju vidno površinu stanova radijatorima i zidnim konvektorima.

Upravljanje sistemom grejanja i hlađenja je automatsko, sa Wi-Fi konekcijom koja omogućava daljinsku upravljanje sistemom. Za grejanje i hlađenje poslovnog prostora takođe su predviđene toplotne pumpe, a sistem je prilagođen poslovnoj nameni svakog lokala ponaosob. Niski finansijski troškovi u eksploataciji, uz veliku efikasnost i udobnost, čine ovaj sistem najpovoljnijim za poslovnu i stambenu namenu.

SAZNAJTE VIŠE
Prednapregnuti beton – od temelja do najsitnijeg detalja završne obrade

Pored niza tehničkih i konstruktivnih prednosti primena, naknadno prednapregnute međuspratne konstrukcije omogućavaju veću slobodu u arhitektonskom oblikovanju i organizaciji prostora. Vitkije međuspratne konstrukcije, najčešće bez greda i kapitela, pružaju veće raspone ili ukidanje nekih linija stubova koji rezultiraju estetskim i funkcionalnim iskorakom u savremenoj gradnji.

Najveća prednost ovakve konstrukcije vidljiva je kod garažnih prostora, u kojima je omogućen znatno lakši garažni saobraćaj, bez greda i instalacija sa plafona. Veći rasponi u poslovnim prostorima omogućavaju znatno bolju organizaciju poslovanja. Stambeni prostori dobijaju mogućnost boljeg i modernijeg oblikovanja enterijera, bolje organizacije prostora, spajanje i razdvajanje više prostora, kao i niz prednosti u kasnijim adaptacijama.

HRASTOV PARKET PRVE KLASE
30 godina garancije

Parket od najkvalitetnijeg hrasta, vrhunske završne obrade koja zadržava prirodni kvalitet drveta, predstavlja siguran i kvalitetan proizvod. U potpunosti ispunjava sve evropske standarde za ugradnju u prostore sa podnim grejanjem, što garantuje dugu i bezbednu eksploataciju. Znanje, iskustvo i tehnologija omogućavaju da odabran i instaliran parket u svakom stanu ima zavidan kvalitet. Neosporna je njegova estetska vrednost, funkcionalnost i izdržljivost. Odlikuje se izuzetnim mehaničkim svojstvima, trajnošću i savršenim nijansama svetlosmeđe boje.

PORCELANOSA ŠPANSKA KERAMIKA I SANITARIJE PRVE KLASE
Kupatilo u znaku Porcelanose do najsitnijih detalja

Porcelanosa je jedna od najpoznatijih španskih kompanija i vodeći proizvođač keramike i sanitarija u Evropi. Brend uživa izuzetno visok ugled zahvaljujuči decenijskoj tradiciji kvaliteta i neprevaziđenom dizajnu, u kome sada mogu da uživaju i vlasnici stanova u Sakura Parku.

Španska kompanija je prepoznala Sakura Park kao projekat koji je u saglasnosti sa Porcelanosa konceptom i ponudila Sakura Parku ekskluzivan ugovor za opremanje kompleksa, uključujući planiranje i dizajn enterijera. Plod ove saradnje su vrhunska kupaila Sakura Parka, koja kupce stanova čekaju potpuno opremljena.

Visokokvalitetna stolarija

Uživajte u pogledu iz vašeg novog doma! U dnevnoj sobi svakog stana jedan zid je od stakla u celosti, što omogućava pun pogled prema terasi na prirodno okruženje. Troslojna stakla ugrađena u najkvalitetniju stolariju garantuju odličnu zvučnu i termo izolovanost. Profili stolarije izrađeni su od najmodernijih materijala sa adekvatnim debljinama zidova i brojem komora koji stvaraju jaku strukturu, koja pruža odličnu izolaciju zimi i leti.

Brend koji je zaslužan za visokokvalitetnu stolariju u kompleksu je Reynaers Aluminium – vodeći evropski specijalista za razvoj inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja u svetu stolarije. Vođeni energetskom efikasnošću, svi sistemi ispunjavaju najstrože zahteve u pogledu kvaliteta, komfora, sigurnosti i arhitektonskog dizajna.

Ulazna, unutrašnja vrata i brave

Ulazna sigurnosna vrata brenda Bosal, visine 240cm i širine 110cm, blindirana su i pružaju maksimalan stepen protivprovalne i protivpožarne zaštite. Sigurnosna kasa brava sa zaključavanjem u tri smera i šest tačaka, poseduje i tri fiksna šipa za blokiranje šarki, a zvučna izolovanost ide do 42 decibela. Visokokvalitetna unutrašnja vrata visine 240cm i širine 90cm (kod manjih stanova) i 100cm (kod većih stanova) jednokrilna su i od lameliranog drveta, čiji je štok obložen medijapanom od 4mm, a oko vrata sadrži tri preklopne šarke, dihtung gumu i magnetnu bravu.

Premium lift

Odabrali smo rešenje najboljeg proizvođača liftova, specijalizovanog za luksuznu gradnju, uz rešenje koje je u skladu sa najvišim kvalitetom svih elemenata ugrađenih u Sakura Park kompleks.

Smart tehnologija

Sigurnost, optimizacija i bezbednost na veoma visokom nivou! Smart tehnologija u svim stanovima obuhvata video-nadzor i upravljanje klimatizacijom do najsitnijih detalja, uz mogućnost programiranja grejanja i hlađenja u zavisnosti od doba dana i dana u sedmici.