Porcelanosa

eksluzivni partner
Porcelanosa
Porcelanosa

Porcelanosa je jedna od najpoznatijih španskih kompanija i vodeći proizvođač keramike i sanitarija u Evropi. Brend uživa izuzetno visok ugled zahvaljujuči decenijskoj tradiciji kvaliteta i neprevaziđenom dizajnu, u kome sada mogu da uživaju i vlasnici stanova u Sakura Parku.

Španska kompanija je prepoznala Sakura Park kao projekat koji je u saglasnosti sa Porcelanosa konceptom i ponudila Sakura Parku ekskluzivan ugovor za opremanje kompleksa, uključujući planiranje i dizajn enterijera. Plod ove saradnje su vrhunska kupatila Sakura Parka, koja kupce stanova čekaju potpuno opremljena.

Najprestižniji i najveći Porcelanosa salon u regionu je HOME CONCEPT PORCELANOSA, lociran u Beogradu na adresi Zrenjaninski put 92. U salonu su izložena najmodernija arhitektonska rešenja za kompletno uređenje enterijera i eksterijera koja bude sva čula i izazivaju oduševljenje svakog posetioca. U centru grada nalazi se još jedan salon HOME CONCEPT PORCELANOSA, na adresi Cara Nikolaja II 75.

Sjaj u svakom stanu

 • Enterijeri svih stanova u Sakura parku biće u celosti opremljeni Porcelanosa parketima, keramikom i sanitarijama. Da bismo bili sigurni da će oprema u stanovima, posebno u kupatilima, u potpunosti odgovoriti na očekivanja vlasnika, odlučili smo se za brend koji uživa najviši ugled u svetu.
 • Veliki deo stambeno-poslovnog kompleksa biće opremljen Porcelanosa proizvodima, što Sakura Park svrstava u red najprestižnijih stambenih projekata u jugoistočnoj Evropi.
Porcelanosa
Podovi
Porcelanosa

Hrastov parket u domu japanske trešnje

Vlasnici stanova ne moraju žuriti sa nabavkom tepiha, jer će ih u Sakura Parku dočekati L’Antic Colonial hrastov parket najviše klase. Reč je o jednom od Porcelanosa brendova, koji neguje klasičan način i stil izrade parketa. Tip parketa je Tortona 1L Plazza, na koji vlasnici stanova imaju 30-godišnju garanciju.

Parket potiče od evropskog hrasta, uz dobro poznatu izduženu formu. Drvo i HDF ploča odlično provode toplotu iz sistema podnog grejanja koji je postavljen ispod parketa, tako da ukućani mogu bez brige da hodaju bosi i osete dodir prirodnog drveta.

Keramika

Senzualnost mermera i drveta

Kupatila koja dočaravaju prirodni ambijent su kupatila u kojima se ukućani osećaju najprijatnije, a to se može postići samo upotrebom keramike koja potpuno podražava prirodne strukture, kao što je mermer. Porcelanosa pločice briljiraju u toj ulozi, a za vlasnike stanova, pripremili smo dve varijante pločica za kupatila- varijantu MERMER i varijantu KAMEN.


Osim kupatila, Porcelanosa pločice zastupljene su i u kuhinjama svih stanova, kao i u hodnicima u okviru same zgrade. Prirodan izgled, toplu atmosferu i eleganciju kuhinji daju pločice čuvenog brenda Venis iz Porcelanosa grupe. Pločice iz serije Lush čine hodnike u zgradi svetlijim, uz preko potrebnu dugotrajnost i otpornost.

Porcelanosa
Porcelanosa
Prva kombinacija uključuje Calacata silver pločice koje imaju izgled identičan belom mermeru sa izraženim tamnim žilama i dekor pločice sa dezenom drveta, kao kontrast i balans svetlim Calacata pločicama.
 • Porcelanosa

  PRAGA WHITE

 • Porcelanosa

  MONTREAL NOGAL

 • Porcelanosa

  PARK GREY

Druga varijanta podrazumeva Mirage pločice identične prirodnom kamenu,
sa 3D dekorom klesanog kamena.
 • Porcelanosa

  MIRAGE SILVER (F)

 • Porcelanosa

  MIRAGE SILVER (W)

 • Porcelanosa

  DECO MIRAGE SILVER (D)

Pločice Lush krase hodnike u samoj zgradi. Sa izgledom belog mermera čine enterijer kompleksa svetlijim i omogućavaju kreativnu primenu osvetljenja.
 • Porcelanosa

  LUSH WHITE POLISHED

Kuhinjske pločice Venis vizuelno i na dodir podražavaju prirodni kamen, uz idealan odnos prožimanja boja i linija sa jedne i uniformnosti sa druge strane.
 • Porcelanosa

  MIRAGE DARK (F)

 • Porcelanosa

  MIRAGE DARK (W)

Kupatila
Porcelanosa

Upoznajte kvalitet Porcelanosa kada i sanitarija

Posebno smo ponosni na kade i tuševe u kupatilima Sakura Parka, jer verujemo da smo pružili vlasnicima mogućnost da dožive kupanje na potpuno novi način. Kade sa oznakom Noken, takođe iz Porcelanosa grupe, ističu se izuzetnom belinom i dugotrajnošću, a dovoljno su prostrane čak i za visoke osobe.

Ugradni tuševi smešteni su iza transparentnog paravana, sa velikim tuš ružama i veoma preciznim Noken tuš slavinama. Posle tuširanja, kupača čekaju prostrani Noken umivaonici iz kolekcije Urban, uz izuzetne Noken slavine na kadama i umivaonicima. Potpuni komfor garantuje konzolni toalet Forma iza koga se krije veoma tih Smart Line ugradni vodokotlić. Celokupna oprema za kupatila odiše modernošću i elegancijom, uz dizajn koji se praktičan, ali ne i minimalistički.

gallery image

Baterija za umivaonik

Bathroom Taps CURVE
gallery image

Lavabo

Urban C
gallery image

Ugradna baterija

Hotels
gallery image

Tuš kabina

Attica
gallery image

Tuš, ruža, ručica

Complementos brazo
gallery image

KADA

Ecolite
gallery image

WC ŠOLJA

Forma
gallery image

VODOKOTLIĆ

Smart line
gallery image

BATERIJA ZA TUŠ SA IZLIVOM

Urban
gallery image

TUŠ RUŽA

Neptune slim
gallery image

TUŠ RUČICA

Complement cota
Pogledaj stanove